Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Meļķerti, viesu nams

Meļķerti, viesu nams

Meļkerti, Kandavas pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 29230878
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams atrodas klusā meža ielokā 5 km no Kandavas.

Piedāvā: naktsmītnes divvietīgā mednieku namiņā, viesību telpa ar labiekārtotām istabiņām 2.stāvā 60 guļvietām, pieejama pirts ar baseinu.Teritorijā atrodas 2 zivju dīķi makšķerēšanai, telšu un piknika un ugunskura vietas, kūpinātava un lapene ar kamīnu - grillētavu.

Atpūtas komplekss 7,2 ha ainaviska, klusa, labi iekopta teritorija ar daudz un dažādām atpūtas - izklaides iespējām.

Naktsmītnes:

* Viesu namā 60 personām, blakus ēkā vēl pieejama liela istaba ar 20 guļvietām vasaras periodā.
* Atsevišķā labiekārtotā mednieku namiņā 2 personām ar virtuves stūrīti (pie dīķa).

Viesību zāle 70 personām ar kamīnu, bāru un virtuves stūrīti, pieejama gāzes plīts, kafijas automāts, mikroviļņu krāsns.

Komplekss labi piemērots kāzām, dažādām svinībām un citiem liela un mazāka mēroga pasākumiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresviesu nams (Naktsmītnes)35 - 1000 € Skatīt vairākAtpūtas komplekss Kandava (Viesu nami) Skatīt vairākViesu mans Kandava (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Pirts ar baseinu (Pirtis) Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Banketu zāle, telpas svinībām (Banketu zāles un telpas svinībām)150 - 250 € Skatīt vairākMednieku namiņš (2-vietīgas mājiņas)60 € Skatīt vairāk   viesu nams kurzemē (Medības un makšķerēšana) Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākMakšķerēšana (Makšķerēšana) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 141259
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1012332


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pa Laimes Taku, pansija
Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Visi banneri